• IMG 5638
  •  MG 1940
  •  MG 2001

Als u geïnteresseerd bent in onze school voor uw zoon/dochter, dan kunt u contact op te nemen met de directie. Deze is te bereiken op telefoonnummer 010-4771883. Een email sturen mag ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De rondleidingen kunnen alleen plaatsvinden met in achtneming van de geldende Corona-voorzorgsmaatregelen. Meer informatie daarover krijgt u voorafgaand aan de afspraak. 

Indien u besluit om uw kind in te schrijven, dan kan dat gelijk na het informatief gesprek, maar natuurlijk ook op een andere datum. Bij het inschrijven dient u een identificatie zoals bijvoorbeeld paspoort, zorgpas, etc. van uw kind mee te nemen. Het inschrijfformulier dient op school ingevuld te worden door één van de ouders of een wettelijke vertegenwoordiger. De school zorgt voor verdere administratieve afhandeling. Als uw kind al op een andere basisschool zit en u wilt uw kind (bijvoorbeeld door verhuizing) op onze school inschrijven, dan geldt een aparte inschrijfprocedure. Deze procedure zal bij aanmelding aan u worden medegedeeld. In ieder geval dienen beide ouders het inschrijfformulier van een handtekening te voorzien.

locatie Hoofdgebouw

Nozemanstraat 75
3023 TM Rotterdam.

Postbus 61050
3002 HB Rotterdam

T: 010-4771883

Privacy verklaring


Volg ons

Website gerealiseerd door websitesvoorschool.nl.

Vind ons