Peuterschool

In onze beide locaties hebben wij een peuterschool. Wij werken samen met De Rotterdamse Peuterschool (Peuter&Co). Onze leerkrachten van groep 1 werken nauw samen met de pedagogisch medewerkers. Op deze manier wordt de stap naar de basisschool letterlijk en figuurlijk kleiner! De gezellige en overzichtelijke peuterschool biedt uitdagende hoekjes met veel speelgelegenheid voor iedere peuter. Knutselen, gymmen, spelletjes in de kring, muziek, enzovoorts. Spelenderwijs ontwikkelen, want daar gaat het om op de peuterschool. Alleen, of natuurlijk samen met leeftijdsgenootjes.
Locatie De Jagerstraat
Maandag-, dinsdag- en woensdagochtend
08:15 – 11:30 uur

Donderdag- en vrijdagmiddag
12:15 – 15:30 uur

Locatie Nozemanstraat
Maandag-, dinsdag- en woensdagmiddag
12:15 – 15:30 uur

Donderdag- en vrijdagochtend
08:15 – 11:30 uur

Heeft u vragen over de peuterschool?
Loop gerust eens binnen om uw vragen te stellen.

Wilt u uw peuter inschrijven?
Neem dan contact op met De Rotterdamse Peuterschool (Peuter&Co) via telefoonnummer 010-303 94 43


Voorschoolse opvang (VSO)

Opvang voor schooltijd kan aangevraagd worden bij Confetti, in het schoolgebouw aan de CP Tielstraat. Aan de VSO zijn kosten verbonden. Deze opvang kan afgenomen worden van 7:00 – 8:15 uur, waarna de kinderen naar school worden gebracht. Het is belangrijk dat kinderen de dag rustig kunnen starten en een gezond ontbijt krijgen aangeboden. Onderwijl wordt er wellicht een verhaal voorgelezen en ze krijgen persoonlijke aandacht. Zo kunnen de kinderen met een gevulde maag, energiek aan de schooldag beginnen.

Voor vragen over de VSO van Confetti kan er gemaild worden naar:
confetti.nsa@gmail.com.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Opvang na schooltijd wordt geregeld in samenwerking met diverse aanbieders, in en buiten het schoolgebouw. Hier zijn kosten aan verbonden. Wij werken samen met verschillende organisaties voor de Naschoolse Opvang:
- Hutspot - Kiddooz
- De Bea Bende
- Pinkeltjesland
- Pico Bello
- Roetsj
- Humankind

Naschoolse activiteiten (14:00 – 15:15 uur)

De naschoolse activiteiten van worden georganiseerd door Bommes en Hutspot, onder de naam CONFETTI. De activiteiten worden aangeboden in 2 leeftijdsgroepen; 4 t/m 7 jaar en 7 t/m 12 jaar. Rust en ontspanning staat centraal bij de eerste groep en daar zullen de activiteiten dan ook op afgestemd worden. Bij de tweede groep zal ook ontspanning belangrijk zijn maar zullen de activiteiten veel actiever worden aangeboden. Kinderen kiezen bij inschrijving voor een Stamactiviteit: creatief, sportief of combinatie. Daarin vormen de kinderen een vaste stamgroep, waarbij er verschillende activiteiten worden aangeboden.

Voor vragen over de naschoolse activiteiten (NSA) van Confetti kan er gemaild worden naar:
confetti.nsa@gmail.com.

Vakantieopvang (8:00 – 18:30 uur)

We bieden vanaf schooljaar 2022-2023 vakantieopvang aan op de CP Tielestraat op de maandag tot en met vrijdag. De reguliere activiteiten vervallen tijdens de vakantieopvang. Kinderen tot 7 jaar blijven veelal op of om de locatie om daar binnen thema’s te knutselen, bewegen en te spelen. Kinderen vanaf 7 jaar gaan tijdens de vakantieopvang regelmatig op stap. Een museumbezoek, een sportclinic, een speurtocht of speeltuinbezoek.

Voor vragen over de vakantieopvang van Hutspot kan er gemaild worden naar: >
hhutspot@gmail.com